top of page
Onze Missie

More Fun Less Trouble

Onze missie is om je als schipper, crew of familie te begeleiden waardoor je met meer vertrouwen, veilig en optimaal van je sport en vrije tijd kan genieten.

30-8-18-2139.jpg

De opleidingen en begeleidingen worden voornamelijk gegeven door Véronique Claus en tevens door zorgvuldig geselecteerde professionele instructeurs.
 

Véronique is een Professionele RYA Yachtmaster Instructeur, het hoogste niveau ter wereld voor de opleiding van yacht schippers voor de pleziervaart.


Daarnaast heeft ze veel ervaring met het maken van lange tochten. Ze is tevens een "Cape Horn" Girl.

Véronique heeft over de laatste jaren een belangrijke reputatie opgebouwd wegens haar professionaliteit en gedreven aanpak.

Zoek je een opleiding, training of coaching waar je snel en effectief resultaten wil boeken, dan ben je hier aan het goede adres.

Instructeur voor de Watersporter

Opleiding vanaf het Algemeen Stuurbrevet tot de voorbereiding van het brevet Yachtman and Yachtman refreshers.

Praktijk voor schepen vanaf 10 tot 25 meter.
Zowel op eigen (charter) schip als op onze schepen

We beschikken over een zeiljacht type Sun Odyssey 45 met 4 cabines en een Motorjacht Type Grand Banks 42 Classic waarop we de theorielessen geven en de praktijk voor het stuurbrevet en alle overige praktijk Motorjachten
Praktijk Zeilen op ons zeiljacht doen we vanaf onze basis in Portugal (Algarve)

Great Skip

Trevor, Australia

Véronique heeft Zoveel Geduld

Annemie, België

Ze creëerde een echte ZEN boot

Dave, België

Wanneer Véronique een havenmanoeuvre demonstreert lijkt alles zo makkelijk

Guy - België

Promisig  a quick crossing of Biskay and delivering a heavy wheather course and a wonderful trip to many, many Spanish Rias, highlights a master´s master instructors qualities.
Did I highlight the Michelin quality hospitality? Véronique: Beyond Excellence

Gerard de Rooij - Nederland

Instructeur van Instructeurs en Professionals

Heel wat professionele zeilers en instructeurs die nu bij vaar- en zeilscholen in de Benelux actief zijn, hebben hier hun opleiding gekregen.

Ook hebben we verschillende klanten die nu professioneel actief zijn in de SuperYacht business. 

Ook bedrijven actief in de ontwikkeling en bouw van windmolenparken op de Noordzee winnen op regelmatige wijze advies in bij ons in rond de training en begeleiding van professionele bemanningsleden.

maltese falcon.jpg
15940790_1217368508310831_49277804064941
IMG_2708.JPG
13403782_1029569300424087_51024072096532

Ervaring die Telt

Een excellente trainer heeft niet alleen de juiste opleidingen genoten en certificaten behaald. Ervaring en praktijk maken uiteindelijk het verschil.

In tegenstelling tot vrije tijd  instructeurs van vaarscholen in België is Véronique een full-time professionele instructeur, delivery skipper en coach.

Naast de vele jaarlijkse mijlen in complexe vaargebieden kon Véronique de kop van haar Bucket-List afvinken na het ronden van de Kaap Hoorn, Argentinië/Chili met Kerstmis 2016.
Daarnaast zijn haar voornaamste vaargebied de Atlantische kust (Frankrijk, Spanje, Portugal), de Atlantische Oceaan (Kaapverdische Eilanden, Canarische Eilanden, Madeira, Azoren), het Kanaal, de Engelse en Schotse kust en de Scandinavische Landen (Noorwegen, Denemarken)

Boek nu Uw gepersonaliseerde opleiding

Bekijk hieronder de Video over het ronden van de Kaap Hoorn waar Véronique als crew/navigator aan boord was