Naar Antwerpen - Willemdok Varen?

De laatste tijd zorgt het varen naar Antwerpen voor aardig wat frustraties bij de watersporter: Spertijden, FD nummers, defecte sluizen etc. Ook is de informatie die je nodig hebt om vlot de Haven van Antwerpen en dus het Willemdok te bereiken, zeer verspreid over diverse sites en documenten.

We hebben getracht een overzichtelijk document te maken met alle informatie die je nodig hebt om vlot je planning te maken en zonder frustraties het Willemdok te bereiken.

Voor elk scenario hebben we een stappenplan gemaakt. Telkens opgedeeld in afzonderlijke pagina´s. Je kan deze pagina´s uitprinten en bij je kaartenset of boorddocumenten bij houden. Zo kan je in functie van de situatie de specifieke pagina hanteren. Je kan ze ook plastificeren zodat je ze ook aan dek kan hanteren.


Dit document is een momentopname op datum van 01/01/2018 en is dus onderhevig aan wijzigingen. Wanneer details wijzigen, zullen wij een update van het document publiceren met vermelding van de specifieke wijzigingen.


Kortelings zal ook nog een vergelijkbaar document komen voor het opvaren van de Schelde vanaf Breskens. Ook hier met een stappenplan om je reisvoorbereiding makkelijker te kunnen maken.


Ga hier naar de pagina en doe er je voordeel mee

493 weergaven0 opmerkingen